Seperti yang anda mungkin sudah tahu, kami mempunyai 2 pemenang untuk Survei Insurans Motor & Takaful 2020. Tinjauan ini dikenali sebagai tinjauan insurans motor dan takaful bebas pertama di Asia berdasarkan maklum balas pelanggan.
Tujuannya adalah untuk membantu rakyat Malaysia mengenal pasti syarikat insurans kenderaan terbaik di Malaysia. Dengan keadaan wabak sekarang, kita tidak dapat melakukan penyerahan diri. Oleh itu, kami memilih untuk menghantar hadiah terus kepada pemenang.

Suhasri Ismail, pemenang kami dengan tiket terbanyak memperoleh lebih dari 1,000 tiket untuk namanya dengan hanya berkongsi pautan khasnya kepada rakan dan keluarga. Kami dengan senang hati mengumumkan bahawa dia telah berjaya menerima iPhone melalui pos ke kediamannya. Suhasri menyatakan penghargaannya yang mendalam untuk hadiah itu dan benar-benar gembira dengan iPhone barunya. Kami ingin mengucapkan tahniah kepadanya sekali lagi kerana telah mengambil bahagian dalam tinjauan dan berkongsi pautan khasnya melalui media sosial.

Pemenang kedua Zubaida Yusoff, adalah pemenang cabutan bertuah kami yang dipilih secara rawak dengan menghasilkan nombor tiket rawak. Kami juga dengan bangga mengumumkan bahawa dia telah berjaya menerima iPhone-nya. Zubaida secara peribadi menghantar pesanan dan mengucapkan terima kasih atas hadiahnya dan benar-benar gembira dengan iPhone barunya juga. Kami juga ingin mengucapkan tahniah atas kemenangannya menjadi yang bertuah yang dipilih secara rawak sebagai Pemenang Cabutan Bertuah.

Terima kasih kerana mengisi tinjauan kami. Jawapan anda membantu kami menunjukkan betapa baiknya perkhidmatan syarikat insurans Malaysia. Kami menjalankan tinjauan ini untuk membantu anda membuat keputusan yang lebih baik semasa anda membeli insurans.