Berita baik ! Sekali lagi Promosi Insurans Kereta AXA menjelang. Dari 13 hingga 31 Mei 2021, AXA akan memberikan sehingga RM200 Touch N ‘Go eWallet Reloads semasa anda membeli atau memperbaharui insurans kereta anda dengan AXA! Sejumlah 20 orang calon yang mengambil bahagian dan paling kreatif dengan melengkapkan semua butiran yang diperlukan dalam tempoh kempen akan dipilih sebagai pemenang.

Cepat! Anda mungkin salah seorang yang bertuah untuk memenangi RM200 dalam Promosi Insurans Kereta AXA ini.

Terlepas Tawaran Hebat Ini? Lihat Banyak Lagi Tawaran Di Sini!

Cara Menyertai :

Anda hanya perlu mengikuti empat langkah mudah ini dan anda berpeluang memenangi RM200 Touch ‘N Go eWallet Reload daripada Promosi Kereta AXA ini.

 

Langkah 1

Lawati laman web rasmi AXA Malaysia dengan mengklik butang di bawah untuk mangambil bahagian dalam Promosi Insurans Kereta AXA ini.

Langkah 2

Beli atau perbaharui insurans motor AXA anda dengan mengisi butiran di laman web mereka.

Langkah 3

Klik butang di bawah untuk menulis ucapan Hari Raya ringkas di borang penyerahan. Jadilah kreatif dan melengkapkan slogan “My Ceria Raya wish to friends and family would be…” dengan 20 perkataan.

Langkah 4

Kongsi berita hebat mengenai Promosi Insurans Kereta AXA ini dengan rakan dan keluarga anda!

Bagaimana Mengetahui Sekiranya Saya Menang?

Pemenang akan diumumkan di laman web rasmi AXA dan di Halaman Facebook AXA dalam masa 30 hari selepas Tempoh Kempen berakhir. Setiap pemenang akan menerima RM200 Touch ‘N Go eWallet Reload yang akan dihantar melalui kredit secara langsung ke dalam akaun pemenang‘ Touch ‘n Go eWallet. Semua pemenang akan dihubungi melalui alamat e-mel yang digunakan semasa membeli polisi dalam masa 30 hari selepas berakhirnya kempen ini. Untuk menuntut hadiah bagi Promosi Insurans Kereta AXA ini, pemenang mesti membalas e-mel yang dihantar dari digital@axa.com.my dengan maklumat tepat yang diminta, dalam masa 14 hari setelah menerima e-mel.

 

Terma & Syarat