HLM Takaful memberikan perlindungan COVID percuma kepada semua rakyat Malaysia. Yang perlu anda buat hanyalah mengisi borang dalam talian yang cepat.

Berikutan gangguan sosial dan ekonomi dari COVID-19, Kementerian Kesihatan Malaysia telah memberikan vaksinasi kepada rakyatnya. Anda mungkin mempunyai beberapa kesan sampingan dari vaksin COVID, yang merupakan tanda normal kerana tubuh anda melindungi bangunan. Kesan sampingan ini boleh mempengaruhi kemampuan anda melakukan aktiviti harian, tetapi kesannya akan hilang dalam beberapa hari. Walau bagaimanapun, sesetengah orang akan mempunyai kesan sampingan yang lebih teruk dan akan bertahan lebih lama.

Menurut Pusat Kawalan dan Pencegahan Penyakit AS (CDC) kesan sampingan yang paling biasa adalah:

Hari ini, terdapat banyak syarikat takaful yang meningkatkan usaha Tanggungjawab Sosial Korporat mereka untuk membantu pemegang polisi mereka dengan cara yang baru dan berbeza. Kempen HLM Takaful Pro-Vax Hong Leong MISG Takaful adalah salah satu usaha terpuji yang terbuka untuk semua rakyat Malaysia tanpa mengira sama ada anda pemegang polisi Hong Leong MISG Takaful atau tidak.

RM100 sehari apabila anda jatuh sakit

Daftar hanya dalam satu minit. Yang perlu anda berikan ialah nama, ic, alamat, nombor telefon bimbit, dan e-mel anda dan anda akan segera dilindungi.

Promosi Tamat 31 Ogos 2021

Bertindaklah dengan cepat, kerana promosi hanya berlangsung sehingga 31 Ogos 2021. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh memuat turun siaran akhbar penuh.

Ringkasan Faedah

  • RM100 sehari semasa kemasukan ke hospital kerana komplikasi vaksinasi
  • Wang tunai RM 5,000 untuk kematian kerana komplikasi vaksinasi

Tidak memandu semasa MCO?

Ketahui sama ada anda perlu memperbaharui cukai jalan semasa COVID.

HLM Takaful Pro-Vax Campaign

Kelayakan

  • Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas semasa mendaftar.
  • Peserta yang tidak mempunyai polisi / sijil individu dengan liputan perubatan dari Hong Leong Assurance / Hong Leong MSIG Takaful.
  • Selesaikan pendaftaran antara 30 Mei 2021 – 31 Ogos 2021.

Terma & Syarat

  • Sebanyak RM300,000 diperuntukkan untuk program ini, dan akan diberikan berdasarkan urus niaga pertama.
  • Tempoh liputan adalah dari 30 Mei 2021 – 30 September 2021, atau apabila had program RM300,000 habis, mana yang lebih awal.
  • Tiada masa menunggu untuk faedah ini.
  • Setiap pelanggan hanya berhak menuntut sekali dari Hong Leong Assurance Berhad atau Hong Leong MSIG Takaful Berhad.
  • Hanya berlaku untuk vaksin yang telah disetujui oleh pemerintah Malaysia dan ditadbir oleh pihak yang dilantik dengan sewajarnya.