Adakah insurans motor anda akan tamat tempoh tidak lama lagi? Adakah anda perlu perbaharui atau membeli insurans untuk kereta anda? Sekiranya ya, kami ada berita menarik untuk anda. Anda kini berpeluang memenangi hadiah ganjaran kereta sehingga RM600,000 dari sekarang sehingga 31 Julai 2022. Yang perlu anda lakukan hanyalah perbaharui polisi insurans kenderaan bermotor anda dengan Etiqa

Apakah Yang Perlu Saya Buat?

Langkah 1

Perbaharui atau beli polisi insurans motor untuk kereta anda dengan Etiqa di MotorTakaful.com. Anda hanya perlu klik butang di bawah.

Langkah 2

Semak e-mel anda untuk mesej pengesahan dari Etiqa setelah perbaharui insurans kenderaan anda.

Langkah 3

Anda boleh ketahui sama ada anda memenangi hadiah kereta dengan melihat halaman rasmi Etiqa di dalam Facebook dan Instagram. Sekiranya anda menang, anda juga akan dihubungi oleh syarikat tersebut melalui e-mel.

Apa Yang Akan Saya Menangi?

Sebanyak 13 orang pemenang bertuah akan dipilih oleh syarikat Etiqa MotorTakaful untuk menerima hadiah bulanan kereta atau hadiah utama kereta apabila mereka perbaharui polisi insurans motor mereka. Seorang pemenang bertuah akan dipilih secara rawak oleh syarikat setiap bulan sepanjang tempoh kempen. Pengumuman mengenai pemenang hadiah kereta akan dibuat setiap bulan dalam halaman rasmi Etiqa MotorTakaful di dalam Facebook dan Instagram bermula daripada 15 September 2021.

Main Prize : BMW 320i Sport

(1 unit)

Monthly Prize : Perodua Bezza

(12 unit)

Sertailah Sekarang Untuk Memenangi Hadiah Kereta

Pengumuman Mengenai Pemenang Hadiah Kereta

Pastikan anda menjadi pengikut yang aktif dan sentiasa mengunjungi halaman rasmi Etiqa di Facebook dan Instagram untuk mengetahui jika anda adalah salah seorang pemenang yang bertuah itu. Pemenang Perodua Bezza akan diumumkan setiap bulan bermula daripada 15 September 2021 sehingga 15 Ogos 2022. Juga pastikan bahawa anda menunggu pengumuman pemenang BMW 320i Sport pada 15hb September 2022. Untuk maklumat lebih lanjut, rujuk jadual di bawah.

Sekiranya anda tidak memenangi hadiah bulanan, jangan putus asa. Anda masih berpeluang menjadi pemenang bertuah Hadiah Utama yang akan diumumkan pada 15 September 2022.

Terma & Syarat