Berita baik! Anda kini berpeluang memenangi e-Baucar Lazada bernilai RM200 dengan Insurans Kereta AXA. Kempen dalam talian ini yang dipanggil “AXA Togetherness Season”  adalah sempena cuti Tahun Baru Cina yang akan datang. Kempen ini terbuka kepada semua pelanggan AXA dalam talian & bertujuan untuk meningkatkan pembeli insurans kereta.
Dengan RM200, anda kini boleh membeli-belah secara dalam talian dan membeli diri anda sepasang kasut ataupun pakaian baharu yang anda ingin dapatkan.

Berapa Lama Kempen Ini Berlangsung?

Kempen ini akan berlangsung dari 17 Jan – 21 Feb 2022. Hanya ada 3 pemenang yang dipilih setiap minggu untuk menerima e-Baucar Lazada bernilai RM200. Kalau anda hendak menang anda perlu cepat. Kempen ini adalah peluang yang istimewa untuk anda mendapatkan wang percuma untuk membeli-belah secara dalam talian. Keluarkan telefon pintar anda sekarang!

Cara Menyertai:

Anda hanya perlu mengikuti empat langkah mudah ini dan anda akan berpeluang memenangi e-Baucar Lazada yang bernilai RM200 ini.

Langkah 1

Layari laman web rasmi AXA Malaysia. Anda hanya perlu klik butang di bawah untuk menyertai kempen AXA Togetherness Season ini.

Langkah 2

Beli atau perbaharui insurans kereta anda dan pilih add-on SmartDrive Safe dengan Microtag sebelum anda mendaftar keluar dalam proses pembelian.

Langkah 3

Klik butang di bawah untuk melengkapkan sebuah slogan pendek. Anda perlu kreatif dan lengkapkan slogan ini “This year Chinese New Year is special to me because….” Anda perlu melengkapkan slogan ini dalam 30 patah perkataan atau kurang.

Langkah 4

Kongsi berita hebat tentang kempen AXA Togetherness Season ini dengan rakan dan keluarga anda!

Bagaimana Saya Ketahui Jika Saya Menang?

Pemenang akan diumumkan di laman web rasmi AXA adan di Halaman Facebook rasmi AXA dalam tempoh 30 hari selepas tamat tempoh kempen. 3 slogan terbaik yang dihantar oleh peserta yang memenuhi semua kriteria akan dipilih sebagai pemenang mingguan sepanjang Tempoh Kempen.

Berikut adalah jadual tempoh pemilihan pemenang:

Minggu 1: 17 – 23 Januari 2022 (3 pemenang)
Minggu 2: 24 – 30 Januari 2022 (3 pemenang)
Minggu 3: 31 Januari – 6 Februari 2022 (3 pemenang)
Minggu 4: 7 – 13 Februari 2022 (3 pemenang)
Minggu 5: 14 – 21 Februari 2022 (3 pemenang)

Terma & Syarat