Berita baik! Mulai HARI INI hingga 12 Februari 2023, anda kini boleh berpeluang memenangi baucar Shopee RM100 apabila anda membeli insurans perubatan AXA (eMedic Plus).

Kini rakyat Malaysia gemar membeli-belah dalam talian di Shopee. Pada awal tahun 2022 sendiri, Shopee mempunyai kira-kira 55 juta pelawat Malaysia. Start planning your shopping cart now! Mula merancang pembelian anda sekarang! Banyak yang boleh dibeli menggunakan baucar Shopee ini.

Terdapat 10 baucar bernilai RM100 akan diberikan kepada 10 pemenang bertuah. Anda boleh menjadi salah seorang daripada mereka!

Menangi Baucar Shopee RM100 Sekarang

Bagaimana Nak Menang Baucar Shopee RM100?

Anda hanya perlu ikut 2 langkah mudah ini dan anda akan berpeluang memenangi e-baucar Shopee RM100 daripada kempen eMedic AXA ​​ini.

Langkah 1

Lawati halaman web rasmi AXA eMedic Plus. Klik butang di bawah dan beli insurans perubatan AXA anda mulai hari ini hingga 23 Februari 2023. Anda boleh memilih pelan perlindungan dari serendah RM33 sebulan.

Step 2

Pastikan pelan eMedic Plus kekal aktif selama sekurang-kurangnya 3 bulan. Itu sahaja! Anda kini berpeluang menjadi salah seorang daripada 10 pemenang bertuah.

Bagaimana Nak Tahu Jika Saya Menang?

Jika anda adalah salah seorang daripada pemenang, anda akan dipilih dan dihubungi oleh wakil AXA selewat-lewatnya pada 12 Mei 2023. Mereka akan menghubungi anda melalui mesej peribadi untuk tujuan pengesahan sebelum hadiah anda boleh dikeluarkan secara rasmi. Jadi pastikan anda mengisi nombor hubungan anda adalah betul apabila anda membeli pelan eMedic.

Terma & Syarat