Menang satu (1) Samsung Galaxy Note 20 apabila anda memperbaharui insurans kenderaan anda dengan AXA. Baru-baru ini Samsung melancarkan Galaxy Note 20, dan salah satunya mungkin menjadi milik anda!

Anda hanya perlu memperbaharui insurans kereta anda dengan AXA kemudian luangkan 5 minit untuk melengkapi tinjaun ringkas dan hantar untuk mengesahkan penyertaan anda. Anda juga boleh menjadi salah satu daripada hampir 200 pelanggan bertuah yang bakal menerima Gift Card Petron bernilai RM50 daripada AXA sepanjang kempen #DriveYourHappiness!

Ayuh, kempen ini berakhir pada 15 Desember 2020. Perbaharui insurans kenderaan anda dengan AXA sekarang!

Pulangan Tunai RM40 untuk AXA Insurans Kereta

Seperti biasa, anda dijamin akan menerima pulangan tunai daripada iBanding. Gunakan pautan di bawah untuk memohon Baucar Pulangan Tunai.

3 Simple Steps

Langkah 1: Mohon Pulangan Tunai iBanding

Gunakan pautan di bawah untuk memohon Pulangan. Dengan ini anda akan menerima Pulangan Tunai sebanyak RM40.

Langkah 2: Perbaharui Insurans Kereta AXA anda melalui pautan istimewa

Periksa e-mel anda. Anda akan mendapat e-mel dengan pautan untuk mengakses pautan peribadi anda untuk memperbaharui insurans kereta anda. Untuk memasukkan promo khas, anda perlu membeli “AXA SmartDrive Enhanced” atau “AXA SmartDrive Safe”

Langkah 3: Isi tinjauan insurans kereta khas AXA

Setelah anda memperbaharui insurans kereta anda dengan AXA, lengkapkan tinjauan untuk menang Samsung Note 20 atau baucar petrol RM50.

Anda sudah selesai! Kami mengucapkan semoga berjaya!

Lihat terma dan syarat di sini.