AXA AFFIN Life Insurance Berhad sekali lagi melancarkan kempen eMedic AXA yang menakjubkan untuk pelanggan mereka. Mulai sekarang hingga 31 Disember 2021, kempen AXA Care & Share akan memberi kredit Touch ‘N Go eWallet kepada pelanggan mereka.

Untuk setiap pembelian AXA eMedic yang dibuat oleh rakan atau ahli keluarga anda menggunakan kod khas anda, anda akan menerima kredit RM50 eWallet Touch ‘N Go sementara rakan atau ahli keluarga anda akan menerima kredit RM20 eWallet Touch ‘N Go. Selain itu, untuk setiap 5 rujukan yang berjaya, pelanggan akan diberi kredit Touch ‘N Go eWallet bernilai premium satu tahun untuk polisi eMedic AXA.

Bagaimana Menyertai Kempen eMedic AXA?

Langkah 1

Sertai Kempen eMedic AXA dengan membeli polisi eMedic AXA. Anda hanya perlu klik pada butang di bawah.

Langkah 2

Semak e-mel anda untuk mendapatkan kod unik setelah membeli polisi AXA eMedic anda.

Langkah 3

Kongsikan kod unik AXA Care & Share anda dengan keluarga & rakan dan galakkan mereka untuk melindungi diri mereka dengan polisi AXA eMedic.

Langkah 4

Anda perlu tunggu untuk mendapat ganjaran. Anda dan rakan atau ahli keluarga anda akan menerima Touch ‘N Go eWallet kredit paling awal sebulan selepas pembelian yang berjaya.

Apakah yang anda akan menangi dari Kempen eMedic AXA ini?

  • Kredit eWallet Touch ‘N Go RM50 apabila mana-mana rakan atau ahli keluarga anda yang membeli polisi eMedic AXA menggunakan kod unik anda.
  • Kredit Touch ‘N Go eWallet RM20 untuk rakan atau ahli keluarga anda yang membeli AXA polisi eMedic dengan kod unik anda
  • Premium * setahun eMedic AXA! Kredit Touch ‘N Go eWallet untuk setiap 5 rujukan anda yang berjaya.

* Premium satu tahun, dikira berdasarkan APE individu

Terma & Syarat