Sekiranya anda tertanya-tanya di mana untuk mendapatkan rawatan pergigian yang terbaik di Malaysia, maka artikel ini adalah untuk anda. Isu kaviti seperti sakit gigi, lubang pada gigi anda, dan sakit secara tiba-tiba semasa mengunyah atau minum sesuatu yang manis atau sejuk adalah sangat menyakitkan dan mengecewakan.

Untuk membantu anda memutuskan klinik pergigian yang mana hendak pergi apabila sakit, kami telah mencipta senarai yang menyenaraikan 10 klinik pergigian terbaik di Malaysia berdasarkan ulasan yang diberikan oleh rakyat Malaysia yang pernah mengalami perkhidmatan klinik tersebut. Kami menggabungkan penilaian media sosial yang berbeza seperti Peta Google untuk membuat penilaian keseluruhan. Selain itu, Klinik Pergigian dengan kurang daripada 100 ulasan tidak dipertimbangkan dalam senarai, untuk memastikan bahawa pendapat yang mencukupi tersedia untuk menjadikan penilaian itu berbaloi.

Malaysia-cheapest-medical-card

10 Klinik Pergigian Terbaik di Malaysia 2021/22

RankNameRatingCityStatesLink
1
Chuah Dental Clinic
5.0Petaling JayaSelangorwebpage
2
Klinik Pergigian Dentabay Shah Alam5.0Shah AlamSelangorwebpage
3
MyDental Taman Segar Cheras5.0CherasKuala Lumpurwebpage
4
Tiew Dental Bandar Baru Bangi5.0Bandar Baru BangiSelangorwebpage
5
Klinik Pergigian Lee & Jay4.9KlangSelangorwebpage
6
Klinik Pergigian Dentabay Bangi4.9Bandar Baru BangiSelangorwebpage
7
Tiew Dental Balakong4.9CherasSelangorwebpage
8
Tiew Dental Subang Perdana4.9Shah AlamSelangorwebpage
9
Tiew Dental Semenyih4.9SemenyihSelangorwebpage
10
Tiew Dental Telok Panglima Garang4.9Telok Panglima GarangSelangorwebpage

Dengan Klinik Pergigian Chuah, senyuman anda adalah keutamaan mereka. Klinik Pergigian Chuah menawarkan prosedur pergigian yang paling terkini, daripada Mahkota & Jambatan Pergigian Zirkonia porselin penuh, Ortodontik Halimunan, Gigi Palsu Fleksibel & banyak lagi. Klinik Pergigian Chuah menduduki tempat pertama dalam senarai dengan penarafan 5 dan jumlah ulasan 507.

Klinik Pergigian Dentabay Shah Alam sentiasa bersedia untuk memberikan penjagaan yang terbaik kepada semua pesakit. Menyediakan perkhidmatan yang berkualiti adalah keutamaan mereka. Di sini anda boleh melakukan rawatan penskalaan, pendakap gigi, mahkota, jambatan, gigi palsu, dan banyak lagi. Klinik Pergigian Dentabay menduduki tempat kedua dengan penarafan 5.0 dan jumlah ulasan sebanyak 268.

MyDental Taman Segar Cheras is one of the Tiew Dental Clinics in Malaysia. They provide services like tooth extraction, teeth braces, teeth veneers, dentures, dental implants, and teeth whitening. MyDental Taman Segar Cheras is dedicated to providing you with the professional and personalized care that you deserved. MyDental Taman Segar Cheras ranks 3rd on the list with an average rating of 5.0 and a total review of 153.

Pergigian Tiew Bandar Baru Bangi merupakan salah sebuah Klinik Pergigian Tiew dengan jumlah keseluruhan 31 klinik pergigian di Selangor. Pergigian Tiew Bandar Baru Bangi menyediakan perkhidmatan seperti cabut gigi, pendakap gigi, venir gigi, gigi palsu, implan pergigian, dan pemutihan gigi. Anda juga boleh mendapatkan lebih banyak pelan pergigian yang diperibadikan pada tab rawatan mereka apabila anda melawati tapak web mereka. Dengan penarafan purata 5.0 dan jumlah ulasan 118, Pergigian Tiew Bandar Baru Bangi menduduki tempat ke-4 dalam senarai.

Klinik Pergigian Lee & Jay ialah klinik pergigian keluarga am yang keutamaannya adalah untuk menyediakan penjagaan pergigian berkualiti tinggi kepada semua orang. Mereka menyediakan rangkaian penuh rawatan pergigian seperti pemeriksaan menyeluruh, implan pergigian, pemutihan gigi, ortodontik (pendakap) dan banyak lagi yang ditawarkan oleh pergigian moden. Klinik Pergigian Lee & Jay berada di kedudukan ke-5 dengan penarafan purata 4.9 dan jumlah ulasan sebanyak 512.

Dentabay ialah pasukan pergigian yang komited untuk memberikan pengalaman yang selesa sepanjang lawatan pergigian anda. Klinik Dentabay terletak di beberapa kawasan di Pulau Pinang (Seberang Jaya, Bertam, Butterworth) & Lembah Klang (Shah Alam, Bangi). Dentabay yakin bahawa setiap individu berhak mendapat senyuman yang indah. Oleh itu, perkhidmatan mereka memberi tumpuan kepada seni penjagaan pergigian yang akan meningkatkan senyuman anda. Klinik Pergigian Dentabay Bangi menduduki tempat ke-6 dalam senarai, dengan penilaian purata 4.9 dan jumlah ulasan sebanyak 329.

Pergigian Tiew Balakong merupakan salah satu daripada Klinik Pergigian Tiew dengan jumlah keseluruhan 31 klinik pergigian di Selangor. Pergigian Tiew Balakong juga menyediakan perkhidmatan seperti cabutan gigi, pendakap gigi, venir gigi, gigi palsu, implan pergigian dan pemutihan gigi. Anda juga boleh mendapatkan lebih banyak pelan pergigian yang diperibadikan pada tab rawatan mereka apabila anda melawati tapak web mereka. Dengan penarafan purata 4.9 dan jumlah ulasan 249, Pergigian Tiew Bandar Baru Bangi menduduki tempat ke-7 dalam senarai.

Pergigian Tiew Subang Perdana juga merupakan salah satu Klinik Pergigian Tiew yang terletak di Selangor. Seperti Klinik Pergigian Tiew yang lain, Pergigian Tiew Subang Perdana juga menyediakan perkhidmatan seperti cabutan gigi, pendakap gigi, venir gigi, gigi palsu, implan pergigian, dan pemutihan gigi. Dengan penarafan purata 4.9 dan jumlah ulasan 184, Pergigian Tiew Bandar Baru Bangi menduduki tempat ke-8 dalam senarai.

Pergigian Tiew Semenyih juga merupakan salah satu Klinik Pergigian Tiew yang terletak di Selangor. Klinik Pergigian Tiew (Semenyih) menyediakan rangkaian perkhidmatan pergigian yang luas, bermula dari yang paling kompleks (pemulihan mulut penuh, implan, rawatan ortodontik, mahkota, dan jambatan) hingga yang paling asas (pengekstrakan, gigi palsu, tampalan, dan penskalaan). Ia menduduki tempat ke-9 dengan penilaian purata 4.9 dan jumlah ulasan sebanyak 179.

Pergigian Tiew Telok Panglima Garang juga merupakan salah satu Klinik Pergigian Tiew dengan jumlah keseluruhan 31 klinik pergigian di Selangor. Pergigian Tiew Telok Panglima Garang juga menyediakan perkhidmatan seperti cabutan gigi, pendakap gigi, venir gigi, gigi palsu, implan gigi, dan pemutihan gigi. Dengan penarafan purata 4.9 dan jumlah ulasan 154, Pergigian Tiew Bandar Baru Bangi menduduki tempat ke-10 dalam senarai.

Ringkasan – 10 Klinik Pergigian Terbaik di Malaysia 2021 / 22

Ini menamatkan senarai 10 Klinik Pergigian terbaik kami di Malaysia. Adakah kami terlepas mana-mana klinik atau adakah anda mempunyai maklum balas tentang senarai kami? Kami suka mendengar daripada anda. Tinggalkan kami komen di bawah.

  1. Chuah Dental Clinic
  2. Klinik Pergigian Dentabay Shah Alam
  3. MyDental Taman Segar Cheras
  4. Tiew Dental Bandar Baru Bangi
  5. Klinik Pergigian Lee & Jay
  6. Klinik Pergigian Dentabay Bangi
  7. Tiew Dental Balakong
  8. Tiew Dental Subang Perdana
  9. Tiew Dental Semenyih
  10. Tiew Dental Telok Panglima Garang